Back to Pedigree Query
It is currently Sat Dec 16, 2017 12:23 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 164 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 21, 2010 10:55 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 10:14 am
Posts: 2727
Location: Indiana
And yes, they are looking into it.... I PROMISE. :wink:

_________________
**************************************
Image
"Don't be a boorish buffoon" -Hokies Respect 'Jerk Alert'


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Jan 23, 2010 6:55 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 10:14 am
Posts: 2727
Location: Indiana
The technical support staff found a corrupt file yesterday and repaired it; then they were able to add horses that they previously had been unable to add. Is this still causing a problem for anyone? Are there any other issues still going on?

_________________
**************************************
Image
"Don't be a boorish buffoon" -Hokies Respect 'Jerk Alert'


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 27, 2010 5:41 pm 
Offline
Grade III Winner

Joined: Sun Apr 02, 2006 12:12 pm
Posts: 1024
Did someone change the way the hypo-matings display?

I just put in a hypomating (Mountain Top (by Trapp Mountain) x Jiggsie (by Stephen Got Even) & it automatically displays all the information & picture - you can't see a 5 generation pedigree for all the extra information (that I like, but not like this!)


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 28, 2010 5:37 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 10:14 am
Posts: 2727
Location: Indiana
I have no idea, but I have passed it along to the techies.

_________________
**************************************
Image
"Don't be a boorish buffoon" -Hokies Respect 'Jerk Alert'


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 28, 2010 11:56 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 10:14 am
Posts: 2727
Location: Indiana
The hypo-mating thing should be fixed now... let me know if there are still problems. Thanks, Technical Support! :)

_________________
**************************************
Image
"Don't be a boorish buffoon" -Hokies Respect 'Jerk Alert'


Top
 Profile  
 
 Post subject: x factor
PostPosted: Sat Jan 30, 2010 7:32 pm 
Offline
Suckling

Joined: Tue Jan 16, 2007 8:25 am
Posts: 23
Location: Georgia
The problem is with any horse I've tried......You can pass along "diamondham" as an example if you'd like, Heck, even try Secretariat, it defults to the main page. I did however try a "generic" name, like Diamond, and if multiple choices come up and you click on one, the x-factor is working.

i do know that in the past, Diamondham showed the x-factor lines......

Thanks!

Johanna


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x factor
PostPosted: Sun Jan 31, 2010 7:20 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 10:14 am
Posts: 2727
Location: Indiana
JDufort wrote:
The problem is with any horse I've tried......You can pass along "diamondham" as an example if you'd like, Heck, even try Secretariat, it defults to the main page. I did however try a "generic" name, like Diamond, and if multiple choices come up and you click on one, the x-factor is working.

i do know that in the past, Diamondham showed the x-factor lines......

Thanks!

Johanna


Ah-HA! OK, got it... so it works if you have to pick the name from a list, but not if it's a single-entry name. I have passed that along, hopefully they'll get it rectified soon. Thank you for the examples! :)

Pan Z: I just noticed you had already explained this... how I missed it, I have no idea! :oops:

_________________
**************************************
Image
"Don't be a boorish buffoon" -Hokies Respect 'Jerk Alert'


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x factor
PostPosted: Sun Jan 31, 2010 6:21 pm 
Offline
Breeder's Cup Winner
User avatar

Joined: Wed Dec 22, 2004 10:55 am
Posts: 2061
Location: west TX boonies
Roguelet wrote:
JDufort wrote:
The problem is with any horse I've tried......You can pass along "diamondham" as an example if you'd like, Heck, even try Secretariat, it defults to the main page. I did however try a "generic" name, like Diamond, and if multiple choices come up and you click on one, the x-factor is working.

i do know that in the past, Diamondham showed the x-factor lines......

Thanks!

Johanna


Ah-HA! OK, got it... so it works if you have to pick the name from a list, but not if it's a single-entry name. I have passed that along, hopefully they'll get it rectified soon. Thank you for the examples! :)

Pan Z: I just noticed you had already explained this... how I missed it, I have no idea! :oops:


It's got to be browser or settings related. Lucy said it works fine for her & I've since tried it on another computer running a more recent version of IE & it worked fine.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: x factor
PostPosted: Mon Feb 01, 2010 6:12 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 10:14 am
Posts: 2727
Location: Indiana
Pan Zareta wrote:
It's got to be browser or settings related. Lucy said it works fine for her & I've since tried it on another computer running a more recent version of IE & it worked fine.


Odd... I'm running Google Chrome and it's messed up for me. Maybe I should switch back to IE. :lol:

_________________
**************************************
Image
"Don't be a boorish buffoon" -Hokies Respect 'Jerk Alert'


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 01, 2010 5:19 pm 
Offline
Suckling

Joined: Tue Jan 16, 2007 8:25 am
Posts: 23
Location: Georgia
We are using windows 7, and IE....not luck on the last 3 computers....have tried all kinds off settings on the browser


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Feb 01, 2010 8:22 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 5:44 pm
Posts: 2158
Location: Watertown, MA
I'm using Vista and IE v.8, if that helps.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Feb 03, 2010 10:06 am 
Offline
Weanling

Joined: Fri Jun 09, 2006 2:28 pm
Posts: 28
TRISTENS MAMBO... he in not in the data base and i have tried to add him but every attempt has failed.
Sire Arch...Dam... Mambo Chatte
TIA


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 8:14 am 
Offline
Weanling

Joined: Sun Sep 17, 2006 3:08 pm
Posts: 41
Location: St. Louis, MO
Can't add many horses - says file doesn't exist

_________________
"And he's all that."


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 8:48 am 
Offline
Weanling

Joined: Sun Sep 17, 2006 3:08 pm
Posts: 41
Location: St. Louis, MO
here are 3 examples:

Skeeter's Jo Elle, F 2007 by Luftikus ex Skeeter's Inkling
Even Classier, F 2007 by Even the Score ex Holy Class
Sea Trail, C 2007 by Family Calling ex Sum Secret

_________________
"And he's all that."


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 05, 2010 8:58 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 10:14 am
Posts: 2727
Location: Indiana
Anyone who is having problems with the X-factor feature, please see this thread in the technical forum and post your system details there:

http://www.pedigreequery.com/forum/viewtopic.php?t=27322


THANKS!

_________________
**************************************
Image
"Don't be a boorish buffoon" -Hokies Respect 'Jerk Alert'


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 164 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Next

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group