Back to Pedigree Query
It is currently Fri Jul 20, 2018 5:09 am

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Fix, please
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 8:12 pm 
Offline
Grade III Winner

Joined: Fri Jan 28, 2005 9:41 am
Posts: 1193
Horse is named Level Lea. When I click on it, he isn't in the DB but I can't fix her/him because s/he has more than 3 offspring listed. In the pedigree of Boy Done Good, s/he has "research" for her sire and dam.

Equineline has Level Lea as a stallion whose sire was Bull Lea and dam was Level Best by Equipoise out of Speed Boat.

If Level Lea has a pedigree in the DB, I can't access it. I can't even access him/her. :( His daughter, Clear Coast, has a really funky looking pedigree as well, which shows Level Lea in the sire spot, but as a mare.

_________________
Thread Killer Extraordinaire


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Wed Jan 20, 2010 9:21 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 5:44 pm
Posts: 2158
Location: Watertown, MA
Fixed.

http://www.pedigreequery.com/level+lea


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Jan 21, 2010 8:39 am 
Offline
Grade III Winner

Joined: Fri Jan 28, 2005 9:41 am
Posts: 1193
THANKS! :)

_________________
Thread Killer Extraordinaire


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group