Back to Pedigree Query
It is currently Wed Dec 13, 2017 1:55 pm

All times are UTC - 8 hours [ DST ]




Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Progeny problem
PostPosted: Sat May 10, 2008 9:01 pm 
Offline
Grade I Winner

Joined: Fri Sep 21, 2007 11:32 am
Posts: 1568
Location: Texas
I've entered some horses into the data base and they are there, but they don't show up when I click progeny, what am I doing wrong?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 10, 2008 9:06 pm 
Offline
Grade I Winner

Joined: Thu Sep 16, 2004 3:13 pm
Posts: 1710
Location: Maple Valley, Washington
I understand that it takes more than 24 hrs for a horse just entered to show up in the parent's progeny query.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat May 10, 2008 10:40 pm 
Offline
Chef de Race: Intermediate

Joined: Thu Sep 16, 2004 12:51 pm
Posts: 4194
Georgerz wrote:
I understand that it takes more than 24 hrs for a horse just entered to show up in the parent's progeny query.

As much as two weeks sometimes. I think the database only updates a few times a month anymore.

Then there's all the glitches and crap that are going on that make entries or the info attached to them disappear at random. Not that Miles cares or anything.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 08, 2008 4:50 pm 
Offline
Suckling

Joined: Thu Sep 16, 2004 7:00 pm
Posts: 15
Location: Ocala, FL
The female family reports show no progeny, and ,of course, the progeny report says the "name was not correctly entered". I checked 2 mares that have been in the system a long time.
This database is getting annoying. Bad enough to not update the GSV and the Conduit Mare values, but dropping data is just not right !!


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Jun 08, 2008 6:15 pm 
Offline
Grade I Winner

Joined: Thu Sep 16, 2004 3:13 pm
Posts: 1710
Location: Maple Valley, Washington
Today, no progeny is showing on any sire or dam, be it famous or obscure. I have tried quite a lot of names, and the message is the same for all: "No progeny records for XXX."


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 09, 2008 5:37 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 5:44 pm
Posts: 2158
Location: Watertown, MA
The data was never missing. There was an issue with the progeny query, but that seems to be fixed now.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 09, 2008 6:17 pm 
Offline
Grade I Winner

Joined: Thu Sep 16, 2004 3:13 pm
Posts: 1710
Location: Maple Valley, Washington
Thank you, Lucy.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 5:21 am 
Offline
Newborn

Joined: Tue Mar 25, 2008 10:02 am
Posts: 8
This problem has reared its ugly head again. No progeny reports available since Saturday night.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Jun 30, 2008 5:34 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 5:44 pm
Posts: 2158
Location: Watertown, MA
Looks to be fixed now.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 10, 2008 10:22 am 
Offline
Newborn

Joined: Tue Mar 25, 2008 10:02 am
Posts: 8
Not working....


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 10, 2008 10:32 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 5:44 pm
Posts: 2158
Location: Watertown, MA
Looks fine from this end, was fine an hour or so ago, too....maybe it had a hiccup. :wink:


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 10, 2008 10:58 am 
Offline
Newborn

Joined: Tue Mar 25, 2008 10:02 am
Posts: 8
Lucy wrote:
Looks fine from this end, was fine an hour or so ago, too....maybe it had a hiccup. :wink:


Thanks for checking. Came back briefly, now not working again. Seems to only work in the interim when I'm unavailable, unfortunately.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun Aug 10, 2008 11:47 am 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 5:44 pm
Posts: 2158
Location: Watertown, MA
I haven't had a problem with it all day....it's working now. Have you tried clearing your broswer cache?


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 5:43 pm 
Offline
2yo Maiden

Joined: Thu Sep 16, 2004 3:51 pm
Posts: 97
Location: Land of the Long White Cloud
Having trouble with this data base, put in name and accepts and the next day says no such horse, being like that for a few days.


Top
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Aug 14, 2008 6:11 pm 
Offline
Moderator
User avatar

Joined: Thu Sep 16, 2004 5:44 pm
Posts: 2158
Location: Watertown, MA
What's the horse's name? Is it happening sporadically, or with every horse you enter?

There have been some names that just aren't going in, for some reason. :?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 8 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group